Нашел спецификацию белсолода с диастатической силой. Диастатическая сила указана в градусах Виндиш-Кольбаха, равна или более 250, если пересчитывать по формуле получактся 76 градусов Линтнера, это уже можно вносить в Бирсмит
Дарэчы, дыястатычная сіла ў 76 Лінтнераў - гэта слабавата па сучасным меркам, тым больш для солада Пілснер. Калі несалажонкі болей за 20%, пачнаюцца праблемы
Аліварыі ўсялякія не для смаку ж праходзяць абсалютна ўсе паўзы тэмпературныя, а каб іхняя кукуруза з рысам канверсію прайшлі
Самы высокамадыфікаваны солад таму ў США - каб Быдлайты на 70% з кукурузы рабіць ))
Я калі раблю піва зь несалажонкаю, загадзя паніжаю эфектыўнасьць заціраньня адсоткаў на 10...