Мы перакладалі сэрыю матэрыялаў пра стварэньня піва (у першую чаргу кіслага) зь ягадамі і фруктамі. Там жа быў калькулятар для падліку ABV. Ён лічыцца добрымdzemidok писал(а):Пытанне на засыпку: А як цяпер падлiчыць % алкаголя? На прасторах нэту знайшоў прапорцыю 1 лiтр cоку на 10 лiтраў пiва!antrc писал(а):Косточки дают пиву вкус косточки)) - горький терпкий, не приятный, я бы сказал, со временем практически не уходит.. В пиве, которым на встрече угощал, свежевыжатый сок вишни был пастеризован и добавлен на вторичку.
Дадаў на другаснае браджэнне (18 лiтраў пiва + 1,8 лiтра соку з хатнiх вiшан), але цяпер думаю сэнсу мераць канчатковую шчыльнасць няма - сок разбавiу пiва! А алкаголь як вылічыць?
Хочу сварить пиво с вишей
-
- Сообщения: 304
- Зарегистрирован: 10 июн 2014, 17:23
- Контактная информация:
Re: Хочу сварить пиво с вишей
- dzemidok
- Сообщения: 26
- Зарегистрирован: 08 июл 2017, 00:08
- Контактная информация:
Re: Хочу сварить пиво с вишей
Выдатна, дзякуй!!
"Захлябнецца гора півам,
Грукнуць келіхі шчасьліва."
Грукнуць келіхі шчасьліва."
Кто сейчас на конференции
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и 2 гостя