Мэшаўт ня змог зрабіць, па з-за таго, што даліваньнем вады падтрымліваў тэмпературу паўзы, і ў выніку для мэшаўта месца не засталосяitalia88 писал(а):ИМХО: температурку-то нужно было поднять до 80С... Тогда фильтрация прошла бы заметно лучше.
+ какая именно использовалась фильтр-система?
Ну, и по паузам я бы сделал чуть иначе: 35-15мин, 47-10мин, 63-30мин, 68-15мин, 72-15мин и мэшаут под 80С
P.S. Опыт, основанный на своих ошибках, оказывается "богаче", чем опыт,основанный на ошибках других! Так что, считай что ты в плюсе
Удачи в нашем деле!
Фільтр-сістэму я ў профільнай тэме паказваў калісьці ( http://bonda.by/forum/viewtopic.php?f=4&t=708&start=10 ).
У прынцыпе, фільтравалася добра, проста значная частка крухмалу з пшаніцы не ацукравалася і зклеіла драбіну, забраўшы значную частку вады. нават прамыць ня выйшла. Я потым выкідваў не драбіну, а "цагліну" з кашы па форме заторніка))
Па тэмп. паўзам - я капіраваў бірсьмітаўскі рэцэпт, там мужык увогуле толькі этапы на 63 і мэшаўт рабіў. Я вырайшыў хаця б бялковую дадаць.
тым больш - я хацеў атрымаць менавіта лёгкае цела, таму ацукраваньне вышэй за 65 градусаў мне не падышло б .
ParsuchoK , посьпеху