Сапсаваны солад?
Добавлено: 08 июл 2017, 10:11
Дзень добры!
Выпадкова стаў уласнікам 40-ка кілаграмовага мяшка солада (белсолад). Так як раней практыкаваў толькі вінакурэнне, высушыў увесь солад (у мяшку ён быў вымачаны).
А не так даўно зацікавіўся піваварэннем і ўжо тыдзень штудзірую форум, збіраю абсталяванне.
На форуме у тэме пра сусла сустрэу наступнае выказванне - “не сушеный солод называется зеленым и раза в 2 активнее сушеного так что проблем с затиранием и не могло быть
но вот по вкусу пиво из такого солода не ахти”
Адсюль спадары півавары і пытанне: мой высушаны солад на варку ўласнага піва ўжо не прыдатны? Калі ёсць магчымасць уратаваць становішча, то якім чынам гэта зрабіць?
Выпадкова стаў уласнікам 40-ка кілаграмовага мяшка солада (белсолад). Так як раней практыкаваў толькі вінакурэнне, высушыў увесь солад (у мяшку ён быў вымачаны).
А не так даўно зацікавіўся піваварэннем і ўжо тыдзень штудзірую форум, збіраю абсталяванне.
На форуме у тэме пра сусла сустрэу наступнае выказванне - “не сушеный солод называется зеленым и раза в 2 активнее сушеного так что проблем с затиранием и не могло быть
но вот по вкусу пиво из такого солода не ахти”
Адсюль спадары півавары і пытанне: мой высушаны солад на варку ўласнага піва ўжо не прыдатны? Калі ёсць магчымасць уратаваць становішча, то якім чынам гэта зрабіць?