Re: Хочу сварить пиво с вишей
Добавлено: 18 июл 2018, 12:14
Мы перакладалі сэрыю матэрыялаў пра стварэньня піва (у першую чаргу кіслага) зь ягадамі і фруктамі. Там жа быў калькулятар для падліку ABV. Ён лічыцца добрымdzemidok писал(а):Пытанне на засыпку: А як цяпер падлiчыць % алкаголя? На прасторах нэту знайшоў прапорцыю 1 лiтр cоку на 10 лiтраў пiва!antrc писал(а):Косточки дают пиву вкус косточки)) - горький терпкий, не приятный, я бы сказал, со временем практически не уходит.. В пиве, которым на встрече угощал, свежевыжатый сок вишни был пастеризован и добавлен на вторичку.
Дадаў на другаснае браджэнне (18 лiтраў пiва + 1,8 лiтра соку з хатнiх вiшан), але цяпер думаю сэнсу мераць канчатковую шчыльнасць няма - сок разбавiу пiва! А алкаголь як вылічыць?