Страница 1 из 1

Mangrove Jack's M21 Belgian Wit

Добавлено: 22 авг 2016, 13:29
isildur
Mangrove Jack's M21 Belgian Wit .

Мае хто досьвед зь імі ? Спынілася ферментацыя на 1018 пры OG 1042, заціраў на сярэдняе цела, 67 градусаў...
Пабалтаць яго, мабыць ?)) Ці задаць яшчэ US-05...

Re: Mangrove Jack's M21 Belgian Wit

Добавлено: 23 авг 2016, 13:28
shamshh77
может как вариант температуру поднять ... ну или просто недельку подождать .. хуже ж не будет

Re: Mangrove Jack's M21 Belgian Wit

Добавлено: 31 авг 2016, 16:20
isildur
Нарэшце дабрадзіла да 1011. Нейкі марудны гэты штам, такое лягенькае піва брадзіць 20 дзён - дафіга.

Re: Mangrove Jack's M21 Belgian Wit

Добавлено: 01 сен 2016, 08:12
ParsuchoK
Может недозасев? Хотя плотность невысокая должны были бы размножиться. Может температура брожения низкая?

Re: Mangrove Jack's M21 Belgian Wit

Добавлено: 01 сен 2016, 09:54
twoheaded
Они действительно какие-то медленные. Тоже ждал 28 дней и в итоге разлил при работающем гидрозатворе. Бродили у верхней температурной границы. Вит получился с ними кристально чистый

Re: Mangrove Jack's M21 Belgian Wit

Добавлено: 01 сен 2016, 14:50
isildur
ParsuchoK писал(а):Может недозасев? Хотя плотность невысокая должны были бы размножиться. Может температура брожения низкая?
Калі б быў недазасеў, былі б праблемы ад пачатку. Па тэмпературы нармальна было, каля 22-23.

Re: Mangrove Jack's M21 Belgian Wit

Добавлено: 08 сен 2016, 18:15
isildur
Піва сапраўды выйшла вельмі празрыстым, таму п'ю з дрожджавым ападкам)

Цікава, што калі дадаваў праймер (шпайзе) - піва зноў завялося за 20 хвілін :mrgreen: Прыйшлося хуценька разьліваць.