Противоточный охладитель
- домашнее пиво
- Главный пивовар
- Контактная информация:
Re: Противоточный охладитель
такая конструкция охладителя также прекрасно работает холодильником для "дистиллятора" при добавлении на входе одного обжимного фиттинга )
молочный бидон - нерж гофра - противоточный охладитель
урожай яблок на подходе!
молочный бидон - нерж гофра - противоточный охладитель
урожай яблок на подходе!
Бонда - Суполка хатніх бровараў Беларусі - Клуб домашних пивоваров Беларуси
Жизнь слишком коротка чтобы пить скучное пиво !
Жизнь слишком коротка чтобы пить скучное пиво !
-
- Контактная информация:
Пахвалюся і я сваёй цацкаю
Запіліў сабе і Slaver'у па чыльлеру. 5.5 метраў даўжыня, ПВХ шланг, медная трубка 3\8 і медныя фіцінгі паяныя.
Запіліў сабе і Slaver'у па чыльлеру. 5.5 метраў даўжыня, ПВХ шланг, медная трубка 3\8 і медныя фіцінгі паяныя.
Варак : 45 , у бутэльках : Dubbel, Tripel,Imperial Stout,Saison,Wild Ale,Berliner Weisse,у ферментары :Wild, wild, wild,Tripel, DIPA, у планах : wild, wild, wild...
-
- Контактная информация:
-
- Контактная информация:
- chesnokk
- Контактная информация:
А как обстоят дела с мойкой сего девайса?
-
- Контактная информация:
Сначала прогоняю горячее сусло, чтобы продезинфецировать (нужен, правда, насос). После использования водой промываю (самотёком).chesnokk писал(а):А как обстоят дела с мойкой сего девайса?
-
- Контактная информация:
я праганяў таксама гарачае сусла - толькі самацёкам.
Варак : 45 , у бутэльках : Dubbel, Tripel,Imperial Stout,Saison,Wild Ale,Berliner Weisse,у ферментары :Wild, wild, wild,Tripel, DIPA, у планах : wild, wild, wild...
-
- Контактная информация:
А самацёкам у нейкую ёмістасьць, каб потым у варачнік вярнуць?isildur писал(а):я праганяў таксама гарачае сусла - толькі самацёкам.
-
- Контактная информация:
Так . А пасьля такой дэзынфекцыі проста "замыкаю" чыльлер тым канцом шлангу, што быў да варачніка падлучаны, да таго часу, як трэба будзе ахалоджваць.
Гэта калі трэба hop stand зрабіць, ці whirpool - ў іншых выпадках адразу астуджаць, канешне.
Гэта калі трэба hop stand зрабіць, ці whirpool - ў іншых выпадках адразу астуджаць, канешне.
-
- Контактная информация:
я понимаю, я безграмотный и ленивый, а можно по-русски/беларусски? эти всякие буржуйские названия...=_(isildur писал(а):Так . А пасьля такой дэзынфекцыі проста "замыкаю" чыльлер тым канцом шлангу, што быў да варачніка падлучаны, да таго часу, як трэба будзе ахалоджваць.