Копченое пиво (Rauchbier)
-
- Сообщения: 369
- Зарегистрирован: 07 окт 2015, 18:08
- Контактная информация:
Re: Копченое пиво (Rauchbier)
Можа 30-ка яшчэ нічога, але трэба глядзець на матэрыял і таўшчыню сьценак...
Я б месяцок патрымаў, ня болей. І раз на тыдзень браць сэмплы.
Я б месяцок патрымаў, ня болей. І раз на тыдзень браць сэмплы.
Варак : 45 , у бутэльках : Dubbel, Tripel,Imperial Stout,Saison,Wild Ale,Berliner Weisse,у ферментары :Wild, wild, wild,Tripel, DIPA, у планах : wild, wild, wild...
-
- Сообщения: 369
- Зарегистрирован: 07 окт 2015, 18:08
- Контактная информация:
Re: Копченое пиво (Rauchbier)
А, і драўляныя коркі выкінуць, памяняць на сілікон, можна зь гідразатворам.
Варак : 45 , у бутэльках : Dubbel, Tripel,Imperial Stout,Saison,Wild Ale,Berliner Weisse,у ферментары :Wild, wild, wild,Tripel, DIPA, у планах : wild, wild, wild...
- luzer83
- Сообщения: 198
- Зарегистрирован: 21 окт 2012, 15:20
- Откуда: Камено
- Контактная информация:
Re: Копченое пиво (Rauchbier)
Буду спрабаваць!isildur писал(а):Можа 30-ка яшчэ нічога, але трэба глядзець на матэрыял і таўшчыню сьценак...
Я б месяцок патрымаў, ня болей. І раз на тыдзень браць сэмплы.
untappd. EAM_BREWERY
- luzer83
- Сообщения: 198
- Зарегистрирован: 21 окт 2012, 15:20
- Откуда: Камено
- Контактная информация:
Re: Копченое пиво (Rauchbier)
А пра плошчу не зразумеу!2*2*2=8 i 2*4*1=8 i унутраная плошча аднолькавая!ну ,буду чытаць!isildur писал(а):Яны проста шалёна маленькія. Палічыце адносіны плошчы ўнутранай паверхні бонды да аб'ёму піва - яна будзе веельмі вялікай. За два месяцы вашае піва нахапае дахалеры кіслароду.
Пра ўтрыманьне бондаў - тут : http://www.milkthefunk.com/wiki/Barrel# ... and_Volume
untappd. EAM_BREWERY
- luzer83
- Сообщения: 198
- Зарегистрирован: 21 окт 2012, 15:20
- Откуда: Камено
- Контактная информация:
Re: Копченое пиво (Rauchbier)
Из статьи я понял,что основное это дегустация —до понравившегося вкуса_аромата и потом держать до ухудшения.
untappd. EAM_BREWERY
- luzer83
- Сообщения: 198
- Зарегистрирован: 21 окт 2012, 15:20
- Откуда: Камено
- Контактная информация:
-
- Сообщения: 369
- Зарегистрирован: 07 окт 2015, 18:08
- Контактная информация:
Re: Копченое пиво (Rauchbier)
Не туды глядзеў ў артыкулуluzer83 писал(а):Из статьи я понял,что основное это дегустация —до понравившегося вкуса_аромата и потом держать до ухудшения.
7 літраў - гэта цацка, а ня бонда. Там піва за тыдзень кіслароду нахапае столькі ж, быццам бы ты яго наўпрост на аэрацыю паставіў.
з 30-каю яшчэ варта пазабаўляцца
Варак : 45 , у бутэльках : Dubbel, Tripel,Imperial Stout,Saison,Wild Ale,Berliner Weisse,у ферментары :Wild, wild, wild,Tripel, DIPA, у планах : wild, wild, wild...
- luzer83
- Сообщения: 198
- Зарегистрирован: 21 окт 2012, 15:20
- Откуда: Камено
- Контактная информация:
Re: Копченое пиво (Rauchbier)
На фестивале можно попробовать результаты моего эксперимента с выдержкой с февраля в дубовой бочке,будет всего 2-3 литра
untappd. EAM_BREWERY
-
- Сообщения: 1
- Зарегистрирован: 21 фев 2019, 17:17
- Откуда: Салехард
- Контактная информация:
Re: Копченое пиво (Rauchbier)
4.8 кг солода Копченый на буке ячменный
0.1 кг солода Жженый солод
30 гр хмеля Hallertaur Magnum за 80 мин. до конца варк
Дрожжи: Gеrman Lager W35 (aa: 75%)
1 пауза 50° - 20 мин.
2 пауза 65° - 60 мин.
3 пауза 73° - 10 мин.
Копченое пиво Bamberger Art
0.1 кг солода Жженый солод
30 гр хмеля Hallertaur Magnum за 80 мин. до конца варк
Дрожжи: Gеrman Lager W35 (aa: 75%)
1 пауза 50° - 20 мин.
2 пауза 65° - 60 мин.
3 пауза 73° - 10 мин.
Копченое пиво Bamberger Art
Кто сейчас на конференции
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и 2 гостя